Om

Vi er en lille familie bestående af min forlovede Martin, hans søn Daniel, vores skønne engelske cocker spaniels Cocio og Pippi og jeg selv Kathrine.

Vi bor i Espergærde, tæt på skov og strand, et rent hundeparadis.

 

Vi mødte hinanden i 2005, og fandt lynhurtigt ud af at vi skulle da have en hund sammen... vi er begge vokset op med hunde og jeg har haft hunde i mit voksne liv.

 

Vi besluttede os for at udvide familien med en cocker spaniel og der var ikke langt fra tanke til handling - dagen efter var vi på vej til Jylland. Det var hele turen værd og med hjem i bilen, kom det lille nye medlem af flokken.

Han var vidunderlig, sjov og en rigtig ballademager på den skønne måde og så havde han en kæmpe personlighed.

(Vi mistede desværre Bailey i januar 2011).

 

1 januar 2011 hentede vi Vagthuset´s Miracle Cocio Surprise, i daglig tale Cocio, en super skøn chokolade/tan hanhund, han er fantastisk dejlig, og vi nyder hvert øjeblik sammen med ham, hvad enten det er på en udstilling, hvor vi hygger med alle de andre "hundetosser", en tur i skoven, på stranden eller herhjemme, han er ganske simpelt vidunderlig.

 

I august 2013 blev Pippi en del af familien, hun er verdens sødeste, sjoveste og smukkeste lille sorte frø ... ja, hun bliver kaldt frøen pga. hun hedder "Cockers Lounge Fine As Frogs Hair" på stamtavlen ;-). Pippi er født ud i min hånd og det var en fantastisk oplevelse som jeg fik lov at dele med Kristine, som har både mor Baby og far Timmy :-)

 

 

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg er bidt af en gal hund ... jeg interessere mig bl.a. rigtig meget for hundesprog, klikkertræning, sjove øvelser for hund og går til træning hos verdens bedste hundetræner, nemlig Mia Trier-Knudsen, Nordhund.dk. Hun er ganske enkelt fantastisk og jeg kan på det varmeste anbefale at gå til træning hos hende.